söndag 7 oktober 2012

Knypplad stjärna

Jag går på knyppelkurs en gång i veckan, är inne på andra året nu. Det är pillrigt och kul. Tänkte att jag skulle visa upp mitt senaste alster som jag är väldigt nöjd med. Har gjort den enligt "man tager det man haver"-principen: Har valt tre gröna nyanser och lagt till turkos glittertråd på två par. Så roliga att göra så det kommer nog att sluta med en hel uppsättning :) Kan ju användas som julpynt i granen, fästas på ett hemgjort julkort eller något annat fint.


Idag ska jag iväg på något kreativt och kul som sker en gång i månaden. Textil-återskaparträff på Kupan! Man får gnugga sina kreativa geni-knölar och för en billig penning köpa sådant textil-material som inte Kupan kan sälja och försöka göra något nytt av det. Det är så roligt att se hur alla går igång och skapar, ibland de mest fantastiska saker. Ska se om jag kan få till lite foton idag.

Sen är jag väldigt glad för att mitt pulsvärmar-mönster (förra inlägget) har blivit favoriter hos 83 personer samt laddats ned av 190 på Ravelry!!

Vet att inte alla tycker om att sommaren är slut men visst är det något speciellt med hösten: Den kalla, friska luften och de fantastiska färgerna. Så jag avslutar med en bild på ett japanskt körsbärsträd. Me like! :)


Önskar er en skön söndag!

Kram Annika

3 kommentarer:

 1. Knyppla skulle jag också vilja lära mig.. Din stjärna är superfin. Inte visste jag att man kunde skapa sånt genom att knyppla. Trodde det var mest spetsar..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 2. Hösten är ljuvlig på sitt sätt. Rikedom med alla goda frukter å färska grönsaker. Min mamma knypplade å satt med sin stora knyppeldyna. Det såg så svårt ut men det blir vackert. Kram Ulla

  SvaraRadera
 3. Först måste jag bara säga att det var en otroligt fin "Stjärna " du gjort, mycket skir och vacker. Jag kan inte knyppla skulle vilja prova.
  Ja g håller fullständigt med dig att Höstens färger är så vackra och luten känns så ren.En bra årstid.
  Grattis till dina nedladdade mönstret, jag ska oxå få gjort ett par.
  Ha det gott
  kram

  SvaraRadera